keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kaipaan

Lasinpuhallusta, sen jännitystä ja onnistumisen riemua. Suunnitelmat olivat suuret, mutta toteutukset pieniä. Joskus kuitenkin ehkä uudelleen.

Omenamaljakko oli ainoa jonka toteutin suunnitelman mukaisesti.

Tämä maljakko oli noin 5 cm korkeampi aluksi, mutta jäähdytysuunissa tapahtui jotakin mystistä ja yläosa halkesi. Maljakko oli pakko katkaista ja hioa matalammaksi.

Paperipainoja olikin sitten kiva väsätä. Kukapa nyt ei lasimöykkyjen kanssa onnistuisi... Oikeanpuolimmainen on profiloitu muotissa ja sisällä on meduusan näköinen kuplapilvi.

4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Siis mitä!!!! Sä Oot Tehnyt Jotakin Aivan Ihanaa! Lasinpuhalluskin kuuluu mulla siihen kasaaan, mitä en ole vielä kokeillut ja varmaan en saa koskaan kokeillakaan! Voi että. Paperipainotkin on ihania, sopisi mulla tuohon kollaasipöydälle!

Täällä oli taas monta kivaa juttua, nyt ehdin lukea kaikki lukemattomat läpi!

Että sua...vai lasinpuhallusta..karehdin!

Thilda kirjoitti...

vilukissi; :) Joooo, se oli ihanaa! Olin kylläkin vaan viikon kurssilla, niin että ei siinä teoriapäivän, jäähdytyspäivien ja viimestelyjen jälkeen oikein sitä varsinaista puhellusta ehtinyt paljon. Ja sitä paitsi se olikin yllättävän vaikeaa! Piti muistaa yhtä aikaa monta asiaa (pyöritä KOKO ajan, puhalla, ja mitä kaikkea muuta...) ja aikaa tähän oli noin minutti kunnes lasi oli liian jähmettynyttä työstettäväksi. Jos kaikki meni hyvin niin koko juttu saattoi vielä epäonnistua jäähdytysuunissa tai viimeistelyssä...

Onko sulla sellanen lista että mitä osaat ja mitä haluaisit vielä oppia? Mullapa on! Vois vertailla joskus...

vilukissi kirjoitti...

Periaatteessa ei ole listaa, mitä haluaisin tehdä vielä ja oppia, mutta uskon, että nopsaan sen laittaisinkin valmiiksi!

Thilda kirjoitti...

vilukissi; Siitä sitten vaan! Se on mukavaa! Olen myös pohtinut että teen listan "paikat jotka haluan nähdä ennen kuolemaa" ja uusi aarrekarttakin täytyis tehdä. Vanhasta on lähes kaikki toiveet toteutuneet 10 vuoden ajalla.