sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Luontoelämyksiä
Viikon sisällä on ollut kaikenlaisia luontoelämyksiä. On törmäilty monen värisiin perhosiin ja saatu jäniksiin vauhtia. Pitkospuilla on melkein astuttu sisiliskojen päälle. Kurki on lähtenyt lentoon metsäautotiellä edessämme. Tuntui kuin se olisi täyttänyt koko tien siivillään. Joutsenet ovat rääkyneet ja haukahdelleet mökin lähettyvillä. Onneksi kuitenkin sen verran kaukana, ettei yöunet ole häiriintyneet. Sellaista metakkaa kun pitävät! 

 Ukkometso on pölähtänyt pöpelikköön ihan vierestä. Iso urospeura on juossut tien yli juuri automme edestä. Metsässä korvasieniä ihastellessa on nähty karhun jätöksiä ja jäljetkin. Ja ällistyttävimpänä on katseltu mökillä aamupalapöydästä kuinka susi juoksentelee pihan poikki ja pysähtyy merkkaamaan koivun juurelle.

Huh hui. Mitähän vielä?


4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Siinä on melkoisia kokemuksia luonnon kanssa! Järkytyin edelleisen postauksesi siitä kohdasta, jossa valokuvia poltettiin...ymmärrän hyvin, että yöuniinkin se tuli!

Rva Kepponen kirjoitti...

Onpas teille ollut oikein luontobongaukset. Meillä näkyy yllättävän paljon eläimiä, vaikka asumme noin 11km päässä Helsingin keskustasta. Sudet ja karhut ovat toistaiseksi sentään pysyneet kauempana. Viikolla valitettavasti poliisit joutuivat lopettamaan kotikadullani hirven. Yrittävät häätää sen tuonne metsäisempään suuntaan, mutta hirvi oli itsepäisesti pyrkimässä Itäväylän liikenteen sekaan.

Kauniit kuvat.

Thilda kirjoitti...

vilukissi; Voisin sanoa että olen itse jonkinlaisessa pysyväisessä järkytystilassa sen asian vuoksi!

Rva Kepponen; Oih, hirviparka! Tosin eipä siinä kai muuta oikein voi tehdä jos ei hirvi meinaa metsään takaisin mennä. Tiellä ei ole hirven hyvä, eikä usein ihmisenkään jos hirveen törmää.
Kiitos! :)

Merisi kirjoitti...

Incredible beautiful images!