perjantai 13. toukokuuta 2011

Mitä tapahtui?

.

Enpä tiedä mitä mahtoi tapahtua bloggerissa eilisen ja tämän päivän välillä. "Shoes must go on..." -postaus katosi taivaan tuuliin. Alempi kuva on siis julkaistu eilen ja kadonnut sittemmin.


Eilen kirjoittelin siis siitä miten löysin pari viikkoa sitten ihanat vihreät kengät ja eilen samaisessa kaupassa oli yllättäen loppuunmyynti, jossa nuo ihanat kengät olisivat olleet 25 euroa halvemmat.

Kenkäkuva on ilmanraikastaja, Anne Taintorin mallistoa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelin kans minne yhtäkkiä se kenkäkuva hävisi. Noi alennusjutut on välillä tosi ärsyttäviä, koska etukäteen ei tiedä, milloin se ale alkaa.

Netta kirjoitti...

Äh, tuttu juttu... Valitettavasti. Harmillista kylläkin, varsinkin jos hiljattain on päättänyt tehdä hankinnan ja sitten tuleekin ale.

Bloggerissa on tosiaan ollut jotain vikaa. Omia kommentteja on kadonnut eikä blogi ole ollut toiminnassa.

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Niin, en tiedä missä välissä kuva katosi, mutta niinpä vain häipyi.
Lohduttavaa tässä kenkäkaupan alessa on se, että niitä vihreitä kenkiä ei ollut enää minun kokoani eli sain haluamani pari viikkoa sitten vaikkakin hiukan kalliimmalla :)

Netta; Juu, blogi oli tänään iltaan asti epäkunnossa eli en päässyt kirjautumaan. Jonain päivänä varmaan tämä koko blogimaailma lakkaa olemasta, tavalla tai toisella, mutta en toivoisi sen tapahtuvan ihan vielä!