maanantai 14. marraskuuta 2011

Tunnustus

.

Sain Vilukissiltä blogitunnustus-parin, joten kiitän, kumarran ja murajan, kuten meilläpäin tavataan sanoa.

Tämä tunnustus sisältää haasteen, jossa pitää kertoa itsestään 8 asiaa ja laittaa haaste sitten eteenpäin 8 blogille.

1) Sählään tietokoneen kanssa tämän tuosta. Kuten nytkin kun piti tämä haaste ottaa vastaan ja laittaa tänne blogiin. Toivottavasti kovin moni ei nähnyt sitä raakileversiota, joka pääsi vahingossa julki ennen aikojaan :)
2) Inhoan komedioita, mutta joskus nautin mielentyhjennyksestä ääliökomedioitten parissa.
3) Ala-asteella luokkakaveri sanoi kerran minulle että en naura koskaan. Väärin, tulisipa katsomaan kuinka vahingoniloista elämää vietän suu alituisessa hörössä.
4) Nykyään yksi lempisanonnoistani on "menisi tuokin oikeisiin töihin". Johtuu epäilemättä siitä että olen saanut vastaanottaa itse lausahduksen niin monesti. Väitänpä että 99% niistä sanojista ei kestäisi päivääkään sitä oikeaa työtä mitä minä teen. Raavaat äijät oksentavat pelkälle ajatukselle ja naisten kynnet katkeilisivat. Niin että menkööt vaan itse!
5) Rehellisyys maan perii. Näin on opetettu ja näin mennään. Ja sitten tulee joku vale-(ammattihenkilö) ja nostattaa verenpaineeni. Kehtaavatkin.
6) Olen epäsosiaalinen. En nauti huomion keskipisteenä olemisesta, enkä kaipaa joukkoja ympärilleni. Olen yksin tai kaksin-nyhjöttäjä ja nautin siitä.
7) Suren syvästi purettuja tai romahtaneita taloja. Minulle vanhat talot ovat eläviä olentoja, joiden seura on minulle tärkeämpää kuin tuhat facebook-"ystävää" olisi. Kai tälle on joku diagnoosi tai persoonallisuus-koodi?
8) Jos voittaisin miljoonan lotossa, en laittaisi latiakaan kerjäläisen kuppiin, mutta jakaisin 100 000 muutamalle sydänystävälle, rehelliseen tarpeeseen. Tekisikö se minusta kitupiikin? Hmmm, täältä tullaan Klondike!
Tähän toiseen tunnustukseen kuuluu nämä kolme sanaa;
VÄRI: Joku mielellään onnistunut kasviväri. (Kiitos valkosipuli kun petit.)
RUOKA: Valkosipuli. (Petturit syödään.) No, liha tietysti ja salaatti. Thai-ruoka.
PAIKKA, JOSSA HALUAISI KÄYDÄ: Skotlanti, tarkemmin Balnagownin linna!

Eli tämän TUNNUSTUS-PARIN haluan laittaa eteenpäin 8 blogiin;
- Kolmas kerros-blogi
- Valkoista Pellavaa-blogi
- Ninuska-blogi
- Laulurastas ja satakieli -blogi
- Girl From The Corner Table-blogi
- Jotain Sinistä-blogi
- Marie Elisabeth's rum-blogi
- Parolan Asema-blogi

Olkaatte hyvät!

6 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kaunis kiitos Thilda! Oli kiva lukea kertomukset itsestäsi. Useammassa kohdassa suunpielet meni hymyyn ja samanlaisuutta löysin :)
Vanhojen talojen puolesta taistelijaa löytyy täältäkin. Itkuun vetää mielialan kun näen että vanhaan taloon on vaihdettu uudet ikkunat, ovet tai lattiat. Niistä elementeistä mm. se talon sielu koostuu.
Antoisaa uuden viikon jatkoa sinne!

Thilda kirjoitti...

Marie Elisabeth's rum; Kiitos! :)
Odotan sinun listaasi mielenkiinnolla! Ihanaa että sinäkin olet talojen ymmärtäjä! Joskus tuntuu että meitä on harvassa, mutta ehkä näin ei olekaan.
Mukavaa viikkoa sinulle myös.

Sini kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Tosi persoonallisia ja kivoja juttuja olet kirjannut ylös. Sulla on mahtava tyyli kirjoittaa! :)

Thilda kirjoitti...

Sini; Ihan tässä häkeltyy... Kiitos! :)

Parolan asema kirjoitti...

Voi kun en ehdi oikein netissäkään seikkailla enää, mutta siis kiitos, näin myöhässä, tosi paljon tunnustuksesta, lämmittää valtavasti mieltä! :) Mukava oli lukea sun 8 asiaa, tekisin samoin moisella lottovoitolla myös itse :)

Thilda kirjoitti...

Parolan asema; Niin, aika hektistä pakkaa olemaan! :)