keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Eräs kirppisostos ja hidas oivallus

.

Tässä syksyn aikana olemme löytäneet uuden hyvältä vaikuttavan kirppiksen. Heti mukaan tarttui mm tämä kapeneva pieni vetolaatikko. Katselin siihen maalattua kuvasymbolia ja numeroita vähän pallo hukassa. Ajatus juoksi (tai kompasteli) jotenkin tähän tapaan; "Hmmm, villapaita maalattu näin pienen laatikon kylkeen...vähän lyhyttä mallia, ehkä 60-luvulta? Onkohan tästä myyty lankoja? Oikein pieniä keriä...AIKA pieniä kyllä! Ei, ei varmaan lankoja. Mitähän nuo numerot on... 1½-6 grammaa lankaa? No, grammat käy laatikon kokoon, mutta siihen villapaitaan? Eiku niin, näähän on ollu villapaidan parsinlankoja! ...vai?..."


VASTA kotona hoksasin että se symbolihan on ruuvin kanta, eikä mikään villapaita! Ihan itse hoksasin asian, eikä tarvinnut kysyä miehen mielipidettä villapaidan parsinlangoista. Hyvänen aika, vähän suupieliä nyki ja nolotti samaan aikaan. Jos olisin ääneen pohtinut jo kirppiksellä, olisi mies varmaan nauranut minut ulos, jos nyt olisi edes tajunnut että tosissani näitä pohdin. Itsestään selvä asia! Miehelle: ruuvinkanta, naiselle: villapaita!

.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli hauska juttu! Se kuva näytti mustakin naisena enemmän villapaidalta kuin ruuvilta. Ihmettelin ensteks, et miten siitä kuvasta saa sen ruuvin, mut sitten se aukesi.

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; No, hyvä! Nolous alkaa hälvetä jos muutkin... :)