perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukorttien väsäämistä

.


Tänä vuonna teemana on ekologisesti kierrätys. Askartelen joulukortit miehen työpaikan korteista, jotka olen ottanut vuosikausia talteen, sillä muuten ne menisivät suoraan roskiin heti joulun jälkeen.

Kaksiosaisista korteista saa kauniita uusia kortteja leikkaamalla kirjoitetun puoliskon pois. Joistakin korteista leikkaan vain pienen osan kuvasta ja liimaan kartongille. Ehkä kortit näyttävät vähän tarha-askarteluilta, mutta suokaa anteeksi, en ole harjoitellut...

Innoissani näitä kuitenkin väsäsin ja sanottakoon se vielä väärinkäsitysten välttämiseksi, että henkilökohtaisia joulukorttejamme en voisi ajatellakaan tuhoavani. Ne säilötään huolellisesti joulukaappiin joulun jälkeen ja niitä ihaillaan vielä vuosienkin kuluttua.

.

2 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Minä olen niin julma, että suurin osa vanhoista korteista päätyy seuraavan vuoden joulukuussa lapsille askartelumateriaaleiksi. Valokuvatkortit, käsitehdyt ja jotkut muut poikkeukset säästelen. Joskus olen miettinyt, että pitäisi varmaan laittaa pojat askartelemaan vanhoista uusia. Mutta kun se on vähän sellainen äidin oma juttu pakertaa ne kortit :)

Thilda kirjoitti...

Rva Kepponen; Niin, tilaahan säilytettäville korteillekin tarvitaan ja johonkin pitää vetää raja. Meillä tämä korttirumba tuntuu olevan normaalia pienempi, joten voin säästää kortteja monelta vuodelta, niiden viemättä kovin paljon tilaa. Rajaan asian niin, että on vain muutama jolle laitan oikean kortin ja sitten muille meili-kortin tai tekstarin.
Mukavaa korttien vääntämistä sinnekin! ;)