torstai 1. maaliskuuta 2012

Matkalla jossain päin Britanniaa, osa 2Salisbury; hotelli Lazy Cow
Ikkunanäkymiä


Työntekijän mukaan hotelli on 1300-1400-lukujen taitteesta. Olin aivan innoissani että sain asua näin vanhassa rakennuksessa! Tosin meidän huoneemme sijaitsi hieman uudemmassa osassa, laatikkomaisen hiekanvärisen talon toisessa kerroksessa. Hotelli on yhdistetty monesta rakennuksesta; vasemmalla oleva ristikkotalo kuuluu hotelliin ja siitä kaikki kuvan oikeaan laitaan saakka on samaa hotellia.

Suosittelen hotellia lämpimästi, mikäli arvostaa vanhoja rakennuksia, eikä haittaa vaikka rakenteen ovat vinoja. Käväisin ristikkotalon 4.kerroksessa tutustumassa taloon ja sain kaikesta siitä portaiden ja seinien vinoudesta hetkeksi lievää huimausta. Hotelli oli siisti ja sisustettu mielenkiintoisesti. Palvelu oli ystävällistä. Lisäksi tien toisella puolella on Salisburyn katedraalin alue, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka!

Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä esimerkiksi linja-autoasemalta ja on aivan keskeisen liikekadun varrella, joskin pienen ydinkeskustan laidalla. Salisburysta tehdään läpi vuoden (kesällä useampia vuoroja/päivä) bussikierroksia hieman yli 10 km päässä sijaitsevaan Stonehengeen.3 kommenttia:

Anzu kirjoitti...

I love the window's scenes from indoors and outdoors. Because it feels poetic.

vilukissi kirjoitti...

Ihastuttavaa. Pienistä huimauksista viis, kunhan saa kokea jotain aivan ihanaa!

Thilda kirjoitti...

Anzu; Thank you! Really nice words :)

Vilukissi; Näin minäkin sen näen! Mitä vanhempi ja vinompi talo sen suloisempi! :D