maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hullun huvitJunahulluus iskee; voisin kai loputtomiin harhailla vanhojen ratapihojen liepeillä. Näissä tilpehööreissä on tatsia ja tyyliä enemmän kuin nykyisissä enää muutamaan vuosikymmeneen. Vai onko muka nähty edes yksi hieno VR-huopa näissä moderneissa junissa? Ja tuo Suomi-teksti. Noista vanhoista kirjaimistahan voisi helposti vääntää vaikka "MOUSE" pienellä lisäilyllä. Sopisi jotenkin sekä VR-nykypäivään, että koko maahan...
2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Mistä nämä kuvat ovat? Missä tuo Suomi-sana on? Meillä on nimittäin yksi tuollainen rautainen F-kirjain ja olen miettinyt, mistä se mahtaa alkujaan olla peräisin. Suomi-Finland, ehkä?

Thilda kirjoitti...

Susanna; Kuvat ovat hmmm muistaakseni Toijalan asemalta, jossa on tuossa kääntösillan viereisessä veturihallirakennuksessa museo. Yleensä matkustajavaunuissa luki ennenvanhaan SUOMI, mutta en ole nähnyt FINLAND-sanaa. Voi olla että niitäkin on, en mene vastaanväittämään. Olen haaveillut tuollaisista kirjaimista kauan, mutten koskaan viitsi ryöstää niitä vaunuista. Ehkä joskus löydän omani jostain rompepäiviltä! Ne on kuitenkin hienoja! :)