keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Vanhan tehtaan kiehtovuusTykkään rösöisistä tehtaista ja omituisista paikoista. Parasta on kun menee ensi kertaa johonkin kaupunkiin ja "löytää" aarrepaikkoja.
Näissä kuvissa on aikoinaan löytämiäni arkkitehtonisia aarrepaikkoja.


4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Samoin, pidän ihan hirrrvittävästi vanhoista tehtaista, isoista ruutuikkunoista, saavat ne olla pieniäkin tai pyöreitä, sitruunan puoliskaikkunoita...näen kauneutta risassakin paikassa. Monasti "näen" ne kunnostettuina. Aaah.

vilukissi kirjoitti...

Hitsit, kun musiikki lakkaa kuulumasta, kun siirtyy kommentoimaan. Kuuntelen linkkiäsi Josen lauluun...aaah. Kenellekä mä lainasin oman levyni, se on pakko saada takaisin. Voi kun pääsisi näyttelysi avajaisiisi, voi että. Tämä periferia...

vilukissi kirjoitti...

Sori tämä vimppa viesti tuli väärään paikaan!

Thilda kirjoitti...

Vilukissi: No just niin! Moniruutuiset ja kaikenmuotoiset ikkunat ja ylipäätään kaikki hienot muodot rakennuksessa (joita nykyään ei kauheasti suunnitella) kiehtoo. Minä en oikeastaan näen niitä vikoja mitä taloissa kulumisineen on, vaan katson niitä kuin vanhusta ryppyineen; ne kuuluvat siihen ja se talon sielu on siinä kuluneisuuden alla. Sitä paitsi kulunut pinta on kauniimpaa kuin upouusi, oikeastaan ihan aina.
Vähän kummastelinkin että mitä linkkiä... ;D