keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Tänään

Sonnustauduin sadevaatteisiin ja hankkiuduin kaupungille. Pirteän väriset vaatteet haihduttivat harmaan sään ankeuden.Ostin eräästä ihastuttavasta käsityöläisputiikista meikkipussin. Minä, joka en edes meikkaa nykyään!? Se oli vain niin mainio! Keksin sille kyllä käyttöä.Ostin vihreät sukkahousut ja haikailin painokuvioitujen suloisten leggingsien perään; 24 euroa kuitenkin tuntui ryöstöltä, joten jätin ne hyllyyn!Lähdin tapaamaan erästä Santeria, joka oli erityisen tyytyväinen oloonsa koko iltapäivän! Siitä mallia meille isommillekin :)

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Hauskasti olit saanut kuvat tukemaan tarinaa!! Voi, niille ylimääräisille meikkipusseille ymv. keksii kyllä jos jonkinlaista käyttöä. Sitten onkin ongelma, mistä mitäkin neulaa tai virkkuukoukkua alkaa etsimään. Ihastuttavia nuo ed.postauksessasi olevat kuvat!! Ei enää osata...ei kirjoitella...ei koristella...

Thilda kirjoitti...

vilukissi; Kiitos! Niin kulkeehan sitä kaikenlaiset suihkusaippuat mukana matkoilla ja nutturaneulat ja muut... Toisessa kohtaa (kirppiksellä peltipurkki käsissä) päätin että näitä en enää kerää, ei ole tilaa! Mukava tunne sen jälkeen, hassua.

Kiitos taas! Se talo oli niin veikeä! Olisin halunnut tietysti sisällekin kurkistaa mutta ei sinne päässyt. Jossakin minulla on roppakaupalla näitä vanhojen talojen valokuvia, kunhan löydän niin laitan näkyville!