torstai 30. kesäkuuta 2011

Tegelbergille

Aluksi oli tarkoitus patikoida vuorelle alppipolkuja pitkin, mutta juuri sinä aamuna vuorelle ja osittain laaksoonkin satoi paksu lumikerros. Patikointi sikseen ja köysiradalle, joka kyllä hirvitti jonkun verran! Mikään varsinainen turistiryntäys vuorelle ei ollut. Ylhäällä oli pakkasta -10 astetta ja sakeat lumikuurot vuorottelivat auringonpaisteen kanssa muutaman minuutin välein. Onneksi saimme välillä lämmitellä viihtyisässä hiihtomajassa kakluunin kyljessä kaakaota juoden.
5 kommenttia:

Anzu kirjoitti...

Hi! Thilda
In the last photo, I'm lucky being able to see the castle , snow, a country, a lake and the sky from a hill. I hope to stay holidays like you in Germany. Thanks for sharing.

vilukissi kirjoitti...

Aivan kouraisi vatsanpohjasta asti, mulla on korkeanpaikan kammo ja kuitenkin nautin näistä maisemista! Pitääpä uudelleen selata kuvani...tuo linna on niin tutunoloinen, voiko olla vain niin, että olen sen niin usein nähnyt muiden kuvissa, että kuvittelen myöskin kuvanneeni sitä. En voi kysyä silloiselta matkakumppaniltani, heh, missä olimme, ei revitä auki haavoja. Siitä on aikaa jo pian 20 v. En ole aurinkorantojen fani mutta keskieurooppa on lähellä sydäntä!

Thilda kirjoitti...

Anzu; Thank you! I hope you will spend a lovely holiday there too someday! :)

Vilukissi; Niin, se korkeanpaikankammo minullakin on vahvana! Mutta ylitin itseni!
En minäkään ole yhtään aurinkorantaihminen, mutta Saksa on ihastuttava maa ja samoin Sveitsi. Ranskaa ja Italiaa haluaisin koluta tulevaisuudessa paljon. Ajatella jos voisi mennä appelsiinivarkaisiin tai poimia kahmaloittain oliiveja suoraan puusta! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan mahtavia kuvia! Nuo lumiset maisemat tuovat ihan mieleeni Narnian tarinat :)
t. Anu

Thilda kirjoitti...

Anu; Kiitos! :) Aika satuinen paikka se oli kyllä!