perjantai 1. heinäkuuta 2011

Yksin linnassa

Linna suljetaan kello 18, mutta jostain syystä juuri tänä päivänä portti oli auki vielä seitsemän jälkeen. Eikä ketään näkynyt missään! Minä tietenkin haistoin seikkailun ja livahdin tyhjään linnapihaan valokuvaamaan. Pelkäsin hiukan että portti sulkeutuu millä hetkellä hyvänsä, eikä kukaan huomaa että jään vangiksi. Mieheni onneksi valokuvaili portin ulkopuolella ja tiesi minne menin. Tunnelma oli suorastaan aavemainen. Vaikka nyt ei ollut turistiaika, oli linnaan pyrkijöitä silti aina satamäärin. Nyt olin minä yksin. Kuvasin jonkin aikaa ja lopuksi hiippailin samaa tietä ulos näkemättä ketään missään. Tarkkailikohan joku minua?Näistä kahdesta alimmasta kuvasta voi saada hiukan käsitystä siitä millaiset jonot linnaan yleensä on. Eri kielisille opastuksille eri jonot ja monitorissa aika koska varaamasi opastus alkaa.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Saman olisin varmaan itsekin tehnyt; kaikkia vaaroja uhmaten kuvaamaan ja seikkailemaan! Nuo linnat ovat kyllä melkoisia taidonnäytteitä! Ja kun vielä ajattelee, milloin ne on tehty, ei ymmärrys tahdo riittää, miten ovat saaneet kaikki rahdattua rakennustyömaalle!? Aikaa on taatusti mennyt mutta siltikään ei ole unohdettu kauniita pieniä yksityiskohtiakaan!

Thilda kirjoitti...

Vilukissi; Niin, sanopa muuta! Miten ovatkin panostaneet ja saaneet kaiken näyttämään niin kauniilta! Mutta miksi se ei toimi nykyään? Bisnes on tullut panostamisen tilalle luulen...