tiistai 10. tammikuuta 2012

Kevyttä herkuttelun jälkeen

.

Näinä päivinä alkaa pikkuhiljaa mässäilyt olla mässäilty. Enemmän vihreää teetä, enemmän liikuntaa ja vähemmän ylenmääräistä herkuttelua. Luonpa vielä viimeisen silmäyksen Virolaisen marketin tiskille, leivoksiin ja lihaan. Kuvat on otettu noin puoli vuotta sitten. Katsokaahan noita kilohintoja! Ja molemmilla tiskeillä on silmänruokaa aika tavalla! Leivostiski oli suurin milloinkaan näkemäni, vaikkain kuvassa siitä on vain pieni nykerö. Heippa herkut, nähdään joskus.
.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Meitäkin taannoin Tallinnan-reissulla hämmästytti leivonnaisten hinnat. Päätimme, että jos joskus mennään naimisiin, haetaan tarjottavat sieltä. Hyvää, kaunista ja halpaa.

Mutta juuri nyt, sama meininki täälläkin: herkut on kielletty!

Thilda kirjoitti...

Susanna; Leivonnaisten ja lähes kaiken muunkin hinnat on mukavan halpoja. Ja etenkin jos menee Tallinnasta etäämmälle! Esimerkiksi Keilassa on iso marketti ja hinnat on halvempia, vaikka paikka on lähellä Tallinnaa. Tämä kuvan marketti oli Pärnussa. Olimme omalla autolla, joten hiukan saatoimme tuoda tuliaisiakin enemmän kuin yleensä. Ja Tartossa esimerkiksi on käsityöläiskaupassa ihania kuvioituja villasukkia 12 eurolla ja neuleita 50 eurolla. Suomessa vastaavien hinnat on moninkertaisia.

Taitaa olla yleissuomalainen laihtari menossa ;)