perjantai 13. tammikuuta 2012

Ongelmia bloggerissa

.

Toissapäivänä ilmeni bloggerissa sellainen ongelma, etten pysty avaamaan kommentteja, enkä siis myöskään vastaamaan niihin. Olen aina pitänyt tärkeänä vastata kaikkiin kommentteihin ja tämä tilanne häiritsee minua todella.

Luulin että blogin muokkaamisella olisi ollut jotain tekemistä asian kanssa. Lähdin tutkmaan asiaa, jolloin löysin uudistuksen; bloggeri on ottanut käyttöön roskapostitunnistuksen kommenttien osalta. En minä ole sellaista halunnut. En voi säätää roskapostisuodatinta tai vaikuttaa asiaan mitenkään. Kaiken kukkuraksi muillakin tuntuu olevan ihan sama ongelma. Asiaa pitäisi näköjään puida englanniksi palaute-kanavalla. Juhuu!

Tämä vaatii hermojakuluttavaa pohdiskelua ja perehtymistä. Siksi hermojalepuuttava kuva tälle päivälle Lovely-sukkapaketista ja Beatles-vyönsoljesta:

Jos jollakulla on vinkkiä tilanteen korjaamiseen, niin otan avun ilomielin vastaan!
P.S. Olen löytänyt kanavan josta pääsen näkemään kommentit, mutta en voi vastata niihin.
.

2 kommenttia:

Heikki Lappalainen kirjoitti...

Ongelmia Blogin kommentoimisessa. Osa 6 Jatkuu... Eräitä vinkkejä ja ehdotuksia...
Tällaista kirjoitin etanatikku-blogissa nyt vuodenvaihteessa tästä, mutta enpä ole omaakaan vastaavaa ongelmaani ihan ratkaissut. Suomensin vielä erään artikkelin, jossa oli monimutkainen 12-vaiheinen ratkaisu, joka oli auttanut 5/5 :ttä ihmistä. http://etanatikku.blogspot.com/2012/01/ongelmia-blogin-kommentoimisessa-osa-5.html
Kun on Chromen lisäksi pari muutakin selainta, niin jollakin niistä kommentointi sitten onnistuu..
Ja onpa Sinulla kiintoisan näköinen lukulista!

Thilda kirjoitti...

Heikki Lappalainen; Nyt taitaa olla ongelma ratkottu! Kiitos paljon!!