maanantai 1. marraskuuta 2010

Saippuakauppias

Tilasin Ullakon aarteilta saippuaa. Oikein kauniita vyötteitä; vuosisadan alkukymmenten kuvia. Käykääpä katsomassa tuota linkkiä! Muutenkin blogi on lemppareitani.

Tiedän useita naisia jotka ovat hulluina saippuoihin. Niiden tuoksut, värit, muodot, luonnonmukaisuus (mahdollisesti) ja vyötteet, ne ne vangitsevat ainakin minut.

Ja sitten vielä vanhat saippuamainokset...

Kuvan nököhammas on lapsuuteni palapelistä, josta en muista koskaan nähneeni kuin muutaman palan. Ehkä söin loput? Olisi kiva tietää miltä kokonaisuus on näyttänyt.

4 kommenttia:

Ullakon Aarteet kirjoitti...

ihan täällä punastuin itsekseni... kiitos Sinulle !

Kasasin pinkan vanhoja lehtiä juuri noiden saippuamainosten(kin) takia - siitä tuli iso siitä pinkasta... mietin miten niitä voisi hyödyntää. siellä se pinkka on sen pinkan vieressä, siis sen, jossa on vaatemainoksia. ja se taas sen vieressä, jossa elintarvikemainoksia, tai hauskoja koneita ja laitteita...
tälläistä se on hamstereiden elämä !

Huushollin toinen aikuinen jäsen läks tänään Ameriikan ihmemaahan, arvaapa mitä pyysin tuliaisiksi ? sanomalehtiä, sellaista kauniin punertavaa paperia olevia... ja vanhaa kunnon wrigleysin "mattopurkkaa". noo, vähän ohjeistin, että on siellä varmaan sitä vanhaakin tavaraa tyrkyllä... odotan jännittyneenä.

Thilda kirjoitti...

Ahaa! Sinäkin olet lehtihamsteri!! Juuri mainosten takia vanhat lehdet on huippuja.

Mahtavaa, (luinkin blogistasi siitä matkasta) aivan loistavaa!! :)

Ullakon Aarteet kirjoitti...

juu, senkin sortin hamsteri ;- )
luen kyllä niitä juttujakin toisinaan, kieliasu on niin ihanan virallinen ja sanakäänteet huippuja !

matkalainen ilmoitti yöllä olevansa onnellisesti perillä ;- )

Thilda kirjoitti...

Niin, tottakai ne jututkin! Joskus tykkään käyttää vanhoja sanoja jotka kuulostavat hassuilta, kuten "oitis" "kimpaantua" jne

Voi miten ihanaa! Ajattele! Olen hengessä mukana!