tiistai 16. marraskuuta 2010

Silkinkiiltoa vai tekosilkkiä

Mutta hyvinkin luxus-laatua nykyisiin valikoimiin verrattuna. (Sekä mainos että kangas!)

3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Sulla oli taas niin niin ihania kuvia ja juttuja. Mä kanssa toivoisin, että kaikki junat olisivat höyryvetureita. Niiden nopeudesta en nyt osaa keskustella, mutta ovat ne vaan niin ihanan näköisiä. Sulla on monia ihania lehtiäkin! Mitäs nyt paraikaa keräilet?

Thilda kirjoitti...

Kiitosta vaan! Niin, höyryjunien aika on jotain aivan mahtavaa! Niiden nopeushan on aivan naurettava nopeimpien uusien junien rinnalla, vaikkakin väitän että uudet junat jumiutuvat pitkin ratoja tietoteknisten ja muiden ongelmien takia tämän tuosta, eikä sitä taatusti tapahtunut vanhoina hyvinä aikoina!

Lehtiä piisaa. Joskus tuskastumiseen asti. Parhaillaan keräilen kai öööö... tekstiilejä (Dora Jung!), venäläisiä joulukoristeita, hajuvesipulloja, puuterirasioita, käsilaukkuja, linkkuveitsiä... Oikeastaan olen viimeaikoina yrittänyt olla ostamatta mitään. Olen katsellut kauhulla Himohamstraajat-ohjelmaa ja "herännyt". Olen siis todellakin pysähtynyt miettimään että tarvitseeko kaikkea haalia. Ja voittanut itseni jo muutaman kerran. Ehkä se tästä vielä hyväksi muuttuu.

vilukissi kirjoitti...

... mulla kävi vieras ja kysyi, että olenko perustamassa kotimuseota...laittoi ajattelemaan...5 isoa puuhöylääkin, lypsyjakkara, vanha puuovi ja kaappi, heti ekaksi näkyvissä ulko-ovelta...jotenkin aloin tuntemaan itseäni...himohamstraajaksi.