torstai 17. helmikuuta 2011

Vuokavaloja

Ylimmässä kuvassa olen laittanut kakkuvuokaan joulukuusenrippeitä koristeeksi ja asettanut jääkakun isomman sangossa jäädytetyn lyhdyn päälle.
.
Laitoin muffinssivuoat jäätymään niin, että pitkä naru kulki kaikkien läpi. Näin sain hauskan jäähelminauhan puun oksille.
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista,sinä se jaksat, osaat ja ideoit luonnon kauneutta muidenkin saataville.

-vippe

Thilda kirjoitti...

Vippe; Kiitos! Kauneus on se jota kaipaan ympärilleni ja harmonia myös. Joskus jaksan ideoida joskus en...
Kauneutta sinulle viikonloppuusi! :)

vilukissi kirjoitti...

Ihania! Hassua...näin kovia pakkasia ollut ja minä olen unohtanut tehdä jääkukkasia! Teen niitä kanssa aina noihin pikkuisiin vuokiin, jokaiseen olen laittanut erikseen rautalangan. Mutta nyt seuraavaksi sieppaan sulta tuon letkassa olevat kukkaset ja naruidean, sitä en ollut hoksannut!

Thilda kirjoitti...

Vilukissi; Kiitti! Minä kyllästyin väsäämään kaikkiin naruja erikseen ja sitten ajattelin että hetkinen eikös ne voisi laittaa yhdellä narulla! Tässä vielä pieni lisäniksi; anna vuokien jäätyä vartti tai korkeintaan puoli tuntia ilman lankaa (riippuu pakkasesta) niin että niiden pinnalle tulee pieni riite. Sitten rikot riitettä vain ohuen vanan verran läpi muotin, niin että voit laittaa langan kulkemaan jään alle. Näin lanka ei jää kellumaan eikä sula heti ensimmäisenä aurinkoisena päivänä pois jäästä. :)