tiistai 8. helmikuuta 2011

Hulluna vanhoihin vaatteisiin

.

Jos pidät vanhoista vaatteista, älä anna "tekniikan" museon säikäyttää sinua! Minä en ollut nähnyt koskaan niin paljon vaatteita missään museossa. Esillä ei ollut kuitenkaan vain pelkkiä asuja; vaatteet olivat nuken päällä, asusteineen sekä ajankuvaan liittyvine esineineen.

Vaikka kiersimme museota 6 tuntia, niin kuitenkin lopuksi lähes koko nelikerroksinen "Wilhelmsbaun" museorakennus piti juosta läpi. Tämä rakennus oli siis vain osa Speyerin tekniikan museota, jonka muissakin rakennuksissa oli tekniikan lomassa vaatteita. Ja toinen samankaltainen tekniikan (ja vaatteiden) museokompleksi on 40 km päässä Sinsheimissa. Jos olet menossa Saksaan, suosittelen näitä museoita lämpimästi!

Kuvat on otettu Tekniikan museossa Speyerissä, Saksassa.

4 kommenttia:

Netta kirjoitti...

Ihan ensimmäisenä en osaisi tekniikan museossa odottaa tuollaista vaatemäärää! Jäin miettimään että montakohan vaatekokoelmaa on matkoilla mennyt sivusuun, kun tekniikan museot eivät ole omalla top-listalla ensimmäisenä... Ihana tuo Monaco-mainos ja hääpuku -kuva!

Thilda kirjoitti...

Netta; Kiitos!
En olisi itsekään odottanut ihan tuollaista. Mutta sitä tekniikkaakin oli tosi mielenkiintoista siellä. Esim sellaisia jugendkaapin näköisiä ihanasti soivia posetiiveja salillinen! Kaikkea avaruusaluksesta hiustenkuivaajaan! Mutta voi huokaus ne puvut!! :)

Hilda R.B kirjoitti...

Nice images. Different and fine. Have a nice week.

Thilda kirjoitti...

Hilda R.B.; Thank you! Have a nice week for you too! :)