torstai 3. kesäkuuta 2010

Kissan päivät

Olen miettinyt mikä eläin haluaisin olla. Ehkä kotka, ylhäisyyksissä liitelevä vapaa lintu jolla ei juuri ole vihollisia. Tai mahdollisesti jänis, ruohometsän kansaa. Mutta yleensä kuitenkin kissa voittaa tämän arpajaisen. Itsenäinen jääräpää ja läheisyysriippuvainen yhtä aikaa. Epäluuloinen ja luottava. Sosiaalinen ja epäsosiaalinen. Hiipivä ja vaaniskeleva omien polkujen kulkija. Rakastaa lämpöä; aurinkoa tai saunaa. Nukkuminen ja syöminen ovat lähellä sydäntä. Monta kohtaa menee yksiin oman luonteeni kanssa.Kuvan kissa on Karjalasta, Paanajärveltä. Lampaiden ja lehmien kanssa samoilla kyläteillä pyöriskelevä katti. Jonkun mummon omistama ehkä.

Mikä eläin sinä olisit?

5 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Jaa-a, pistitpä vaikean kysymyksen! Ehkä albatrossi, komia ja näyttävä. Mutta en muista onko se vikkelä liikkeissään, kotkakin sopii. Lintuna pääsisi pakoon ja poistumaan näyttävästi paikalta ja eikä olisi aina vastaantulijoita. Toinen mahdollisuus voisi olla musta hevonen, mutta pelkään vaan, että näyttäisin ponilta. Kesyltä ponilta. Olkoot se albatrossi vastaukseni.

Kuukki kirjoitti...

Thilda, kiitos rahasta! Sitä oli ihan liikaa ;o) Yritin oikein urakalla törsätä rahaa kirppiksllä, mutta suurin osa jäi käyttämättä. Sattui niin halpoja löytöjä tällä kertaa. Kiios myös hauskoista etiketeistä.

Hyvää sunnuntaita!

Ta-Miit kirjoitti...

Kissaeläin myös. Ehkä aavikkoilves.

Anonyymi kirjoitti...

lumileopardi! tai kai mä lehtiä nassuttavapanda kuitenkin lopulta olisin. liejuryömiäisiä me arkeologit olemme jo valmiiksi.

jenny

Thilda kirjoitti...

Jenny; Tuo liejuryömijäinen on aika hyvä! :D