perjantai 23. heinäkuuta 2010

Sadetta

Vihdoin on luvattu sadetta! Vieläpä oikein saavikaupalla. Eipä hätää kun kietaisee ylleen Tiklas-sadetakin! Ja Nokian saappaat, ehkäpä vielä Metsovaaran sateenvarjon keikkumaan pään päälle.Tiklastakkia en omista, mutta Nokialaisia ja Metsovaaroja kylläkin. Voisinpa sanoa että Nokialaiset on maailman parhaita kumisaappaita. Murtuimisesta ei tietoakaan, vaikka ikää niillä on ehkä 35-40 vuotta ja käytössä ovat olleet. Kun taas nykysaappaat murtuu kahden viikon käytön jälkeen...

5 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Mullakin on nokialaisia kumppareita; mustat, punaiset, tummansiniset, niitä pitkävartisia, ja vanhimmat ovat varmaan vuodelta 1980 ja ovat täysin hyvät. Eivät vain enää mahdu joskus pikkinaisena olevaan jalkaani, nyyh...mutta taltioin tyttärenpojalleni. Mitähän se sanoo niistä punaisista sitten joskus, heh. Hait...missähän ne ovat...kappas, vaan, ne ovat varmaan jääneet elämän matkanvarrelle. Syntymäpitäjässäni oli aikoinaan Tiklaksen tehdas!

Thilda kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Thilda kirjoitti...

Sählinkiä...
Mulla on niitä ruskeita kapeita ja pitkävärtisia, naisten malleja. Toisissa on jopa pieni korko! Rakastan niitä niin!

Kirjailijatar kirjoitti...

Kyllä ovat vanhat mainokset kauniita ja vähän huvittaviakin joskus. Mutta nokialaiset ovat kyllä kestäviä, vaikka nyt kuljenkin Hai-saappaissa.

Thilda kirjoitti...

Kirjailijatar; Niin, kauniita ja hassuja! Eivätkös Haitkin ole Nokialaisia? Minun uusio-Haissani ainakin lukee että Nokian. Mutta monet muut nykyiset on aivan ällistyttävän huonolaatuisia, olkoonkin vaikka miten kivan näköisiä tahansa!