maanantai 6. helmikuuta 2012

Appelsiinista on moneksi...

                                

...ainakin joulunaikaan, (ja sehän meillä jatkuu edelleen, kun kuusikin asuu yhä olohuoneessa), kun siihen voi pistellä neilikkaa mielin määrin, jolloin se tuoksuu erittäin hyvältä pitkän aikaa! Olen ennen ihmetellyt miksi niin tehdään, mutta nyt hokasin kun itse kokeilin, että ainakin tuoksun takia appelsiiniparkaa kannattaa hiukan kiduttaa.

Ja sitten jos oikein raivokkaalla tuulella sattuu olemaan, niin koko appelsiinin voi viipaloida ikkunalle koristeeksi. Viipaleita kannattaa ensin kuivattaa muutaman päivän paperin päällä pöydällä, niin että ne pysyvät kuosissaan kun niitä pujottaa naruun. 

Viipalelegioona säilyy joulukaapissa hyvin myös ensi vuoteen.






 





Ei kommentteja: