perjantai 16. marraskuuta 2012

Kotona jälleen
Matkalla on mukava olla, mutta kyllä kotiin on vaan ihana palata!
Mutta sen vaan sanon, että jos tänne mätkähtää joskus miljoonaperintö ameriikantädiltä, (jota ei tietääkseni ole, mutta eikös ne aina ole yllätyksiä?) niin pikkuruisen jugendtalon ostan Helsingin Kulosaaresta! Ihan vaan noin pääkaupunkikäyntejä varten. Ja jos jää taskurahaa, niin joku jugendluukku Kruununhaasta ois kans mukava. Ihan vaan siltä varalta, että ei jaksaiskaan raahautua aina sinne Kulosaareen asti.

Turussakin tarttis varmaan olla joku tukikohta. Oon ajatellu, että Ruissalo olis sopiva alue. Ihan vaan joku vaatimaton 1800-luvun puutalokin kävis. Pieni torni vaan ja yks tai kaks kuistia kyllä riittäis. Mitä sitä nyt liiottelemaan, kun ei siellä kuitenkaan usein tuu käytyä.

Minkähänlaista se olis elellä sillä lailla tukikohtaelämää? Ne leffat jossa eletään jossain tukikohdassa, on tosin aika ankeita. Voi olla, että harkitten kaks kertaa ennenku alan levittäytyä ympäri Suomea.


 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noita useampia tukikohtia ois kyllä kiva olla ympäri Suomea. Mut sitten tarttis olla sen perinnönkin aikasta suuri, ettei tarttis niitten siivoamisia itte miettiä, vaan vois käyttää siivoojia. No, joo vanhoista taloista on ihana unelmoida.

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Johan toki perinnössä pitää olla siivojan varaa, puutarhanhoitajan, keittäjän, autonkuljettajan, seuraneidin... tai ainakin sen siivoojan!
Niin eikös olekin ihana haaveilla!

Anonyymi kirjoitti...

Unohdin vallan puutarhanhoitajan. Totta kai sellainen täytyisi olla, koska rakastan puutarhoja, mutten jaksaisi itse kitkeä niitä kaikkia rikkaruohoja. Itse voisin poimia puutarhoistani niitä kauniita kukkasia maljakkoon. Seuraatko muuten telkkarista
Downton Abbeyä? Se on ihana sarja taas pitkästä aikaa.
Haaveilu on todellakin ihanaa!

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Minäkin tykkään puutarhoista, mutta se loputon työ vois tosiaan olla joskus jonkun toisen kontolla. Vaikka minähän tässä hoidan osittain naapurinkin puutarhaa ja lumitöitä, niin että taidankin olla itse yllättäen se puutarhanhoitaja...en tullut ajatelleeksi! Seurasin D.A:ä aluksi, mutta sitten missasin muutamia osia sieltä täältä ja nyt oon päätynyt siihen että pitänee ostaa ne boksit, mikäli niitä myydään. Se on mieleinen sarja! Yleensä en seuraa sarjoja nääs.