keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tunsin itseni ihan muumioksi......tai ainakin eri vuosisadan ihmiseksi, kun valmistauduin tänään työpäivään. Sain tehtäväksi virallisen homman TIETOKONEELLA! En ole koskaan tehnyt vastaavaa. Nimeni jää niihin papereihin. Monet lukevat niitä. Monia asioita pitää kirjoittaessa ottaa huomioon. Voin tehdä jonkun megalomaanisen mokan, jota onneksi maallikko ei ehkä huomaisi, mutta ammattipiireissä hävettäisi rankasti.

Ääk! Jännitti. Enkä nukkunut ihan hyvin sen vuoksi viime yönä. Tunsin itseni tyhmäksi. Koetin laskea leikkiä aiheesta. Onneksi työhönopastajani on reilu tyyppi, joka ei ainakaan näyttänyt epätoivoisia ajatuksiaan minun suhteeni. Ja hyvinhän se sitten loppujen lopuksi menikin! Aluksi tuntui siltä kuin olisin tarponut siirapissa, mutta sitten aloin hiffata mistä on kyse. Nyt sitten voin mennä ihan rennosti töihin huomenna  ja jatkaa urakkaa kiihtyvällä vauhdilla. Niin, että ylihuomenna olen jo kuin vanha tekijä!

Mutta en minä vielä henkseleitä tästä asiasta paukuta, sillä voi tässä vielä tapahtua vaikka mitä! Etenkin kun minä ja tietokone ei olla parhaita kavereita. Lähinnä siedetään toisiamme pakon edessä. Tällästä tää sitten on kun 1930-luvun nainen (lue = mieleltään ihan muissa sfääreissä) laitetaan puikkoihin 2000-luvulla. Höh.
Ei kommentteja: