torstai 27. toukokuuta 2010

Kaksiulotteista kauneutta

Sisareni piirtämiä paperinukkeja ehkä 60-luvulta. Kauneimmat vaatteet joita säilyttelen aarteina! Yritin itsekin matkia tätä tyyliä piirtäessäni, mutta eihän siitä mitään tullut...
9 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Aarteita ovatkin! Millähän värillä on tehty kun saatu noin tasainen, mutta voimakas pinta?
Minäkin olin lapsena kova tehtailemaan paperinukkeja ja vaatteita. Tallessakin ovat, mutten ole vielä antanut tytölle kun hän on sellanen hunsvultti.

Thilda kirjoitti...

Liivia; En tiedä millä nimellä niitä väriliituja kutsutaan, mutta niistä tuli aika vahva jälki. Tykkäsin itsekin siskon jämäliiduista eniten pienenä. Oman aikani liidut oli surkeita. Koulussa jaettavat "Porvoon öljyväriliidut" oli nekin toista maata. Joskus ois kiva mennä menneisyyteen ja käydä kaupassa siellä ja tulla sitten kassikaupalla tavaraa mukana takaisin. "Hunsvultti"-mikä ihastuttava sana!

Una kirjoitti...

Ihania ja uniikkeja aarteita! =)

Ihana retro-sivu. =)

Thilda kirjoitti...

Una; Kiitos! :)

Tuulella kirjoitti...

Ihanat paperinuken vaatteet! Oikea "mallisto"!

Thilda kirjoitti...

Tuulella; Kiitos! Niin, mallistohan tuo jo on... ;)

vilukissi kirjoitti...

Todellisia aarteita! Yritin tässä hiljattain etsiä kirppareilta paperinukkeja...mutta ei...Muistan piirtäneeni paperinuken vaatteita, mutta en saa muistiini, että kuka piirsi paperinuken..itsekö minä muka? Kukapas muukaan, mutta hassua, kun mielikuvat loppuvat vain vaatteisiin. (Mallistoon, heh!!) Muista sitten laittaa kuvia nyplätystä pitsistä!

Thilda kirjoitti...

Vilukissi; Mahtaakohan kukaan enää leikkiä paperinukeilla? Itse teki kyllä vähän mieli... Voi älä odota mitään siltä mun pitsiltä, en ole taituri. :/

Kickcan and Conkers kirjoitti...

wow - the original things, great clothes!