keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Gütermannin ompelusilkki

Nojatuolien huputus suunnitelmissa. Kankaiden valitseminen ja työn suunnittelu on mukavaa. Näitä onkin suunniteltu jo 2½ vuotta, kas kun eivät ole itsestään jo tekeytyneet. Eikös sitä sanota että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty?


7 kommenttia:

Ullakon Aarteet kirjoitti...

edellisestä postauksestasi totesin, että olemme selvästi olleet samoilla nappikaupoilla, tuttuja knappeja, useita...
ja nyt näyttää siltä, että ompelulankaakin on hyvin samannäköistä !

kävin taannoin kysäisemässä käsityöliikkeestä juuri tuota ompelusilkkiä, naiset nauroivat tiskin takana ja sanoivat, ettei sitä kukaan enää kysy !

Onneksi on vanhoja varastoja :)

Vilukissikin on tainnut jo rauhoittua :)

Anonyymi kirjoitti...

Jatkan ullakon aarteitten kommentointia. Niin, kyllähän niitä silkki-, pellava- ja puuvillalankoja enemmän käyttäis, jos niitä vaan olis kaupoista saatavana. Aina löytyy 100% polyesterilankaa, mutta sepä ei käykään vanhojen tekstiilien korjaukseen.

Thilda kirjoitti...

Ullakon Aarteet; No niinpä olemme tainneet! Jokin niissä vaan vetoaa.
Wau, pitääkin mennä käsityöliikkeeseen kyselemään... Ei ole tullut mieleen! Onneksi on varastoja! Tänään olenkin kuvannut vanhoja varastojani, tulevat näytille joku päivä. :)

Anonyymi; Eipä käy, ei! Enkä haluaisi esim tekokuitukankaita käyttääkään vaikka ne kävisivätkin yksiin vanhan materiaalin kanssa. Emme varmaan ole ainoita! Olisi tässä tilausta jollekin taholle, joka älyäisi tehdä oikein bisnestä vanhojen arvojen mukaan! Haaveilen välillä korttelista jossa olisi vain esim 50-luvun tavaraa (tai uusvanhaa) myynnissä ja 50-lukuhenkisiä ravintoloita ja kahviloita ja elokuvateatteri joka näyttäisi vain sen ajan elokuvia ja ompelija joka tekisi vaatteita ja kampaaja... ym ym! Sitten olisi toinen kortteli 30-luvulle jne. Ihan niinkuin China Town, kaupunki kaupungissa.

vilukissi kirjoitti...

Vilukissi on rauhoittunu vain vetääkseen henkeään ennen sitä mahdollista vanhan talon tyhjäystä (ellei meitä unohdeta, mua ja Akkaa).

Sulla onkin Thilda aivan ehta aitoja lankarullia! Ei noita saa käyttää!

Thilda kirjoitti...

vilukissi; Toivotaan ettei unohdeta!

Eikö saa? Mulla on niitä aika paljon. En varmaan ihan loppuun asti käytä niitä, mutta jonkin verran kumminkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ihan huono ajatus toi sun korttelisuunnitelma!

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Kiitos. Kerro heti jos sellaisia jossain on! :)