keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

J & S

Tänään tupsahdan kylään katsomaam kahta pientä poikaa. Samalla tutkailemme ystäväni kanssa olemmeko sukua taas. Taidamme olla sukua sekä isäni että äitini puolelta.

Koetan etsiä kaupan jossa on hyvä valikoima vihreää teetä. Yritän bongata pikkuruisen hammastahnatuubin ja mousse-hiusväriä. Ostan vintage aurinkolasit.

Haluaisin ostaa helmet ja kengät. Ikävöin hiukan salille menoa. Unelmoin päivästä jolloin olisi taas aikaa valokuvata.


Kuvan nukenvaatteet ovat 50-60-luvulta.

8 kommenttia:

@nne kirjoitti...

sweet! loeve, @nne

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Sukujuuria on kiva tutkia sieltä voi löytää kivoja yllätyksiä :)
Täällä olen hurahtanut tukholmalaiseen vihreään teehen. Sitä myydään Porvoon helmessä sekä Ekbergin konditoriassa. Teessä on hurmaava tuoksu ja ihanan pyöreä maku.

Toivottavasti pian löydät aikaa kuvaamiselle :)
Aurinkoista keskiviikkoa sinne!

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä haluaisin ostaa takin ja korvakorut. Mutten taida kuitenkaan ostaa. Toissapäivänä kävin oikein kaupassa asti, monessa kaupassa, mutten löytänyt mitään kivaa.

Thilda kirjoitti...

@nne; Thank you! :)

Marie Elisabeth's rum; No niinpä! Ja se harrastus ei lopu kyllä koskaan, etenkin jos lupautuu tutkimaan muillekin kuin itselle... Intohimohan se taitaa olla! Mutta varoituksen sana: kirkkoherranviraston lähettämiin virkatodistuksiin ei kannata luottaa, sillä ne voivat olla ihan väärin. Minun sukupuussani on sellaista tapahtunut jo kahdesti! Kiva siinä sitten pyyhkiä yli vaikka 10 vuoden tutkimuksen tulokset. Tosi turhauttavaa. Pistää vaan ajattelemaan että mitenköhän monen sukupuu on Khran viraston vuoksi ihan väärillä urilla?!
Oo, kuulostaa ihanalta tuo Tukholmalainen vihreä tee! Kiitos, aurinkoista kevättä sinullekin! :)

Kirjailijatar; Ostin sitten kahdet aurinkolasit ja ihailin helmiä. En tiedä mikä helmihimo minuun on yhtäkkiä iskenyt. Lisäksi ihastelin vaaleanpunaisia nahkahansikkaita joissa on röyhelöreunaa ym mutta hinta sai kavahtamaan; 90 euroa!

~*~ saskia ~*~ kirjoitti...

SO so sweet!

Have a lovely evening xx

Thilda kirjoitti...

Saskia; Thank you! Have a lovely evening for you too! :)

HELLA-STELLA kirjoitti...

Lovely...Hope you found helmet...
And thanks for your sweet comment... Selling my brooches for 14 €...This weekend will be in Turku Kädentaitomessut...Made new ones for this event ...but before got them to kiln -dropped and most were broken...
But if you will be intereseted to just send me email hella_stella@yahoo.com
Enjoy springdays...

Thilda kirjoitti...

HELLA-STELLA; Thank you! No, I didn't buy pearls, because now I have to save money. But soon I will. :)