torstai 24. maaliskuuta 2011

Tampellan paperinaru

Eräänä päivänä koulun pihaan ajoi pakettiauto. Iäkäs mies avasi ovet ja alkoi myydä kutomon likoille vanhoja materiaaleja. Oli saanut osatettua joskus Tampellan varastoa ison erän. Innostunut kuhina kävi auton ympärillä.

Nämä vanhat paperinarukerät tarttuivat haaviin. Niiden tuotanto on lopetettu ajat sitten. Enpä ole malttanut vielä edes avata kaikkia suojamuoveja. Kutoisinko niistä jotain, vai tekisinkö rullista jonkun sisustusjutun... Onko vinkkejä?


4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Mä En Tahdo Itseeni Mahtua! Jestas, mikä säkä sulla on ollut!! Lehtikoteloita voit virkata tai muita pienempiä säilytyskoreja niistä ohuimmista naruista, pöytätabletteja! Ohjeita löytyy kyllä! (vaikka multakin)
Ja osan naruista jätät vain muistoksi...tuohon paksuun ei taida sormien voivat riittääkään. Voi että...ja tämän tyylisiä varastoja on varmaan jos jollakin vintillä ja jäävät sinne...huokaus.Ystävättäreni sai kerran paperinarukangasta pakan (!), joka oli alkuperäiseen paperiin kääritty ja vielä narukin ympärillä. Kuolaisin jo silloin lähitienoon kateudesta märäksi.

Thilda kirjoitti...

Vilukissi; Kiitos vinkeistä! :)

Niin, aarteita on vintit pullollaa (tehtaiden vintit etenkin) !! Minullakin on muuten pakan jämä alkuperästä pula-aikaista paperinarukangasta. Taitaa olla muutama metri. Laitan joskus kuvaa blogiin. :)

Pikkusisko kirjoitti...

Mitä aarteita!

Thilda kirjoitti...

Pikkusisko; Niin, mikä onni että osuin kohdalle silloin! Rahaa olisi vain voinut olla enemmän...