keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Arkistojen aarteita

Sain eilen päähäni järjestää arkistokaapin, jossa on neljä isoa laatikkoa täynnä papereita. Kaikkea sitä tuleekin säilyteltyä sillä verukkeella, että jos joskus hyvinkin tarvis jotakin niistä! Oli oikein vapauttavaa heivata monta kansiollista paperia roskiin. Lähinnä koulujuttuja. Tärkeimmät, ne joista voi oikeasti olla hyötyä, saivat vielä armon ja asuvat nyt laatikoissa väljästi ja hyvässä järjestyksessä.
P.S. Nuo kaksi alinta konetta, Erika ja Bijou on myynnissä.


.

6 kommenttia:

@nne kirjoitti...

love old typewriters ... your one is wonderful! love, @nne

Thilda kirjoitti...

@nne; Yhank you! :)
I am gonna sell those two, Erika and Bijou. (Because we have 6 typewriters in our house now!)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Samaa olen harrastanut kesän. Minkä ponnistuksen se tarviikaan luopua papereista/tavaroista ...vaikka tietää sen vapauttavan tunteen mikä siitä seuraa :)
Kivat kirjoituskoneet!

Thilda kirjoitti...

Marie Elisabeth's rum; Niin juuri, ponnistus on niin mittava (ainakin etukäteen ajateltuna) että sitä usein lykkää ja lykkää vaikka vuosia. Mutta sitten se vapauttava tunne on ihana!
Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Olen pohtinut juuri samoja asioita, noiden koulupapereiden suhteen. Kauanko opiskeluaikaisia muitiinpanoja pitää säilyttää? Tuleeko niihin koskaan oikeasti palattua? Ne vievät tilaa, mutta ei niistä osaa vielä luopua. Pikkuhiljaa heittelen jotain vanhempia pois, koska uutta opiskelumateriaalia tulee lisää.

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Niin, se ikuinen kysymys; onko näistä enää koskaan mitään hyötyä? Itse päädyin siihen että ainakin 6 mapillista paperia meni roskiin ja silppuriin. Esim lopputyön kopioita oli kolme monistenippua. Lisäksi se kansitettu virallinen kappale. Kaksi nippua siis surutta roskiin. jnejne :)