tiistai 20. syyskuuta 2011

Syksyn sisustusvärit

Valkoinen näkyy olevan mennyttä. Ainakin jos on uskominen sysksyn sisustuslehtien värimaailmaan. Aika räväkätkin värit tulevat nyt koteihin. Meillä ei ole koskaan mitään yhtä linjaa ollutkaan; valkoista on joissakin seinissä, ovissa ja muutamassa huonekalussa osittain. Räikeää väritystä ja mustaa on pisaroina siellä täällä. Eniten on ehkä ruskeaksi petsattua ja lakattua puuta, kermaa ja pellavanväristä. Jos joskus inspiraatio iskee, muutama lakatun puun värinen vaihtaa ulkonäköään.

4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Tykkään tuon värisestä puusta ja jutuista paljon! Olen toki maalannut sellaisia myös valkoiseksi... Juuri eilen mietin kotona, että onneksi omistan muutakin kuin valkoisia huonekaluja. Vaikea uskoa valkoisen menevän kokonaan ohi, mutta kieltämättä tummat värit ja ylipäätänsä värikkyys on kyllä tervetullutta! :)

Thilda kirjoitti...

Sini; Niin minäkin! Minä olen maalannut vain yhden vanhan nurkkakaapin osittain vniljanvalkoiseksi (osa on vanhaa mustaa) ja pidän siitä todella. Niin, ei valkoinen varmaan kokonaan katoa, tai ainakin jää valkoisen-faneja pitkäksi aikaa. Vanha petsattu puu tuo lämpimän pesämäisen tunnelman, jota syksyllä kaipaakin. :)

Merisi kirjoitti...

Treasures to keep and love! :-)

Thilda kirjoitti...

Merisi; Yes! :)