tiistai 2. lokakuuta 2012

Unelmien siivin
Olen tehnyt uuden aarrekartan, sen tilalle, jonka huomasin toteuttaneen itsensä jo pari vuotta sitten. Mutta jotakin siitä vielä puuttuu; muutama kuva, suuria asioita ilmentäen. En ole tähän uuteen ihan tyytyväinen; kartta on täynnä arkisia ja pieniä asioita, mukavaa ja lämpöistä tunnelmaa, mutta kuitenkin ilman isoja päämääriä. Olen pohtinut pitäisikö se tehdä sittenkin alusta. Suurten linjojen unelmia?


Näin tein aarrekartan;
varasin ison arkin paperia ja paljon pieniä miellyttäviä lehdistä leikattuja kuvia.
Pohdin tietenkin etukäteen mitä elämässä arvosta ja mitä haluan tulevaisuudelta. Sen mukaan valitsin kauan ja hartaasti oikeat lehdet ja niistä oikeat kuvat. Kuvien arkille liimaamisen jälkeen kirjoitin niiden päälle mitä ne symboloivat.

Valmis kartta ei ole tarkoitettu näytettäväksi muille, siksi pidän sitä laatikossa. Katselen sitä välillä ja uskon että sen esittämät unelmat toteutuvat pikkuhiljaa. En ole asettanut sille aikarajoja. Edellisen kartan tein noin 12 vuotta sitten samalla metodilla.

Tämä on varmasti sellaista monien halveksimaa hömppää, jolle ei löydy mitään järkiselitystä. Mutta ainakin se tuo tekijälleen hyvää mieltä ja selkeyttää ajatuksia. Suosittelen!


Ei kommentteja: