torstai 11. maaliskuuta 2010

Nostalgisia näkyjä

Luullakseni kaikilla on joku muisto view mastereista. Löysin joskus ammoin isosiskon view masterin ja kiekot vinttikomerosta, jonka jälkeen olin aivan ihastunut siihen taikamaailmaan, kaukaisten maitten näkymiin ja huimaaviin kuviin pilvenpiirtäjän katolta suoraan alaspäin kadulle. Tuntui kuin olisi lentänyt! Mielikuvitus sieppasi mukaansa ja saatoin istua pitkiä aikoja vain katsellen kuvia ja haaveillen. Harmi vain että näitä vanhoja kiekkoja ei juurikaan ole ollut myynnissä rompetoreilla.

Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi.8 kommenttia:

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Mielettömän hauska postaus! En olisi ikinä hoksannut kuvata tuolla tavoin.

Ja kyllä, muisto löytyy minultakin.

Anis kirjoitti...

Kyllä muistoja on! Tosiaan harmi ettei noihin kirppareilla törmää, mihin ovatkaan joutuneet..

vilukissi kirjoitti...

Mulla ei ollut koskaan tommosta, nyyh, mutta ostin heti tyttärelleni, kun oli pieni...missähän se tosiaan on, masteri siis (tyttären olinpaikan tiedän edes suunnilleen)...se olisi kiva...kiekot nyt tuskin ovat tallessa, mutta olisi edes kone. Täytyy mennä nyt oikein kellarikomerolle takaisin!

Kuukki kirjoitti...

Ihanaa, minulla on myös tuo vekotin, ja jopa joitakin kiekkoja tallessa lapsuudesta. Löysin ne juuri äsken komeron siivouksen yhteydessä ;-)

Neiti Nimetön kirjoitti...

Loistava vehje kyllä kertakaikkiaan! Mulla on tuo ostoslistalla kuhan eteen sattuu. Samalla listalla on melodica :)

Thilda kirjoitti...

Eilen tänään huomenna: kiitos! :)
Anis: Joo, niin on harmi! Mutta etsintä jatkuu.
Vilukissi: No löytyikö? Joko tyttärellä on nostalgian oireita wm:a kohtaan? ;)
Kuukki: Kas, joskus tulee monella ihmisellä sama juttu eteen yhtä aikaa. Hassua. Kiva löytö!
Neiti Nimetön: Nostalgia on jännä juttu; mitä enemmän ikää karttuu, sitä tärkeämmäksi lapsuuden muistot käy. Toivottavasti löydät!

Anastasia kirjoitti...

Siis aivan huippua! :) Vanhempieni luona on vielä iso pino tallessa lapsuudenaikaisia kiekkoja, mutta katselukonetta ei ole enää. Ja Melodica on myös tallessa. ;)

Thilda kirjoitti...

Wau! Kiekot juuri on niitä jota hampaat irvessä koetetaan metsästää. Koneita saa kai vieläkin lelukaupoista. Ainakin 90-luvulla sai. Ja samaa standardia ne vanhat ja uudet kiekot on, käypi kaikkiin koneisiin. Sitten vaan mielikuvitusmatkalle! :)