maanantai 15. maaliskuuta 2010

Pirteää!

Ostin ihania hilloja, jotka sopivat jogurtin, lättyjen, jäätelön ja jopa lihan kanssa. Itse aion tehdä jotakin eksoottista hilloa, vaikkapa kumkvateista. Pirteää viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Neiti Nimetön kirjoitti...

Tuota partaäijä jugua odotan oikeen, että pääsen Suomessa maistamaan! Kuvauksien perusteella täältä Enkuista saa yhtä melkein samanlaista kreikkalaista, paksua jugua. Se on ihan parasta!

Hmm, miltähän maistuu kookoshillo. Jäi oikeen mietityttämään. Kerrohan kuhan olet maistanut! Mä laitan aina kvittenihilloa kanapaistin kanssa. =P

Thilda kirjoitti...

Hmmmm, kvittenihilloa... kuulostaa hyvältä! Kookos onkin ainoa jota en ole vielä avannut. Odottaa jädehetkeä. Taikka kropsua (eli pannukakkua). Viikuna sopii lihaan oikein hyvin ja mustikka loistavasti tuollaiseen paksuun jogurttiin. Nykyään "ohuista" jogurteista tulee vatsa kipeäksi, mutta paksuja (bulgarian jogurtti esim) voin syödä. Papaija-Lime sopii moneen herkkuun. :)

Insanity kirjoitti...

Mie oon noita tosi pitkään katellut kaupoissa, mutten ole USKALTANUT ostaa.. :D Ovat sen verran kuitenkin hintavia. Mikä noista oli siun lemppari ja miksi? ;)

Thilda kirjoitti...

Lempparia on tosi vaikee sanoo, mutta mustikka sopii paksun jogurtin kanssa tosi hyvin, viikuna lihan kanssa, kookos vaniljajäätelön kanssa, ja papaija-lime on hyvää muuten vaan... sopii makeana hillona moneen!