torstai 18. helmikuuta 2010

Hiipparointia hissukseen

Yleensä kello näyttää enemmän kuin luulisi sen olevan, MITÄ onko kello jo noin paljon! Mutta jostain syystä viimeaikoina se on ollutkin vähemmän kuin olen luullut. Miten armollista! Saada lisäaikaa tunti tai pari päivässä. Kaipaisin myös lisäviikonloppuja ja syksyn lyhennystä ja kesän pidennystä.Tukka pursuten aion nyt lähteä tepastelemaan ulkoilmaan. Menen lempikävelylenkilleni kuvaamaan yhden kauniin kuistin ainakin. En vain malta olla sisällä, vaikka tekemättömiä töitä on paljon. Mutta tälläistä aurinkoa olen väijynyt jo yli viikon. Nyt on tartuttava hetkeen!

5 kommenttia:

Una kirjoitti...

Sama aurinko täälläkin minut houkuttaa pois jo yöpaitulista ja vie ulos mukanaan.

Kaunista päivää sinulle. =)

Thilda kirjoitti...

Kiitos! Niin, tuo aurinko ja lumi, se jotenkin lumoaa, en voi tehdä mitään, en keskittyä sisällä mihinkään. Otetaan siitä kaikki irti nyt kun vielä voi!! :)

vilukissi kirjoitti...

Täällä on nyt paistanut aurinko viikon verran (siis niin kuin vain päivällä)...kaunista kuin mikä ja aina keväisin iskee iso kaukokaipuu ja kaiho jonnekin, kun vain tietäisi minnekä. Ihana herätyskello!

Thilda kirjoitti...

Tulipa oikein hikilenkki! Toinen huopikas hiersi (se varmaan kutistui kun viikonloppuna yritin paistaa sitä kaminankyljessä kuivaksi), mutta muuten oikein piristävää. Ja peijakas kun aurinkokin muka tarttui poskiin :)
Kello on joku vanha kirppislöytö. Ei käy eikä kuku, mutta ihan hyvä koriste.

Kickcan and Conkers kirjoitti...

I can't understand this very well, but I think I've got the general idea - you're making the most of the nice weather in your porch ? Good for you :)