perjantai 19. helmikuuta 2010

Melkein pihalla


Kari Väänäsen esittämä kiinteistövälittäjä sanoo mielestäni hyvin elokuvassa Juoksuhaudantie, että "me emme myy taloja, me myymme mielikuvia". Ja sitten jotenkin niin että pienet asiat ovat merkitseviä; kuten suojelusenkeli-taulu seinällä, narisevat vintin portaat ja lasikuisti. Vaikka sillä kuistilla ei juoda kahvia kuin kerran vuodessa, mielikuva siitä vaikuttaa ostopäätökseen. Saipa hän vielä roolista vuoden kiinteistövälittäjä-palkinnon. Loistavaa! Juuri noinhan se menee.

Kuvissa kuisteja Venäjän Karjalasta.

4 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

hei kesakko!
kiitos kommentistasi- kyllä onnistuu vanhoista lehdistä, omani on 1800-luvun kirjasta. lapsena tein aku ankoistakin:) niistä tulee kirjavia.

sinulla on kaunis blogi ja minulla kaameeee kiire...
tuun pian uudestaan

ihana talo!

Thilda kirjoitti...

Kiitos! Ja hyvä että onnistuu, kokeilenpa niistä. Just roudasin 70-l Akujen sivu-silppua (mistä lie pelastettu ajatuksena että ei näitä voi roskiin laittaa) työhuoneeseen odotteleen askarteluja. Hyvä vinkki sekin.

vilukissi kirjoitti...

Katso nyt, mitkä ikkunat!! Aivan sydän syrjällään katsoin niitä, aaaahhh..voi kun ne saisi

Thilda kirjoitti...

Joo, ikkunat on munkin heikko kohta. Ja hienot ovet. Oon dyykannukkin pari ikkunaa, vähä proosallisempia, joista toisesta mies teki hienon peilin vessaan. No äh, vanhois talois on oikeestaan NIIN paljon hienoja yksityiskohtia. Ja tuolla Vienan Karjalassa on kuin hyppäisi 30-luvun suomifilmiin!