maanantai 22. helmikuuta 2010

Tikusta asiaaViikonloppuna ostin kasoittain vanhoja tulitikkuaskeja, joista muutamissa oli vielä tikut jäljellä. Ja lisäksi perheeseen tuli Frisco-aski, inkkarinkuvallinen tupakka-aski, sekä Klubi-aski. Ei kuitenkaan pilli-klubia, vaan ihan tavallista klubia, jossa ei ole filtteriä, eikä pilliä. Vaan pääasia mielestäni oli se että joku oli laskenut jotakin Klubi-askin kanteen. Klassista! Ja se että aski oli auki, mutta ei kuitekaan ihan tyhjä. Hienot Klubi-logot tupakkapapereissakin.

Päivän kuvat ovat aikaisemmin keräämistämme tikkuaskin etiketeistä. Jotakin hohtoa niissä vaan on. :)

4 kommenttia:

Ullakon Aarteet kirjoitti...

Siinä Klubi-askin kyljessähän voi olla vaikka talon piirustukset ja laskelmat... eikös se vanha sanonta siihen viittaa !
Vanhat tikkuaskin etiketit on jotain ihan muuta kuin tämänpäiväiset, puhumattakaan siitä, että tikutkin olivat kunnon tikkuja, eikä mitään rääpäleitä, jotka ei edes toimi....

Thilda kirjoitti...

Juu! Klubi-askin kanteen raapustettiin vaikka mitä tärkeetä!
Ja nykyetiketit on vailla mitään hohtoa. Ja samaa mieltä oon siinäkin että TIKUT ne vasta huonoja onkin nykyään! Katkeilevat pelkästä katseesta. Mies tosin välillä väittää että ei-tupakoivana en vaan osaa raapia tikkuja oikein. Mutta ennen mun tyylillä tikkujen kans ei ollu mitään ongelmaa, nyt on!
Siksi ostan mielelläni tikkuja Tampereen Lenin-museosta aina ison laarin kerrallaan. Saa hauskat tikkuaskin kannet kaupan päälle =)

eilen tänään huomenna kirjoitti...

oijoijoi, tikkuaskikeräilijänä menin ihan vihreäksi!

Thilda kirjoitti...

:) Kerran näin kirppiksellä pari vihkoa ihastuttavia tikkuaskietikettejä. Emmin kuitenkin jostain syystä, mietin yön yli ja palasin seuraavana päivänä ostamaan niitä. Joku oli ollut vikkelämpi ja kaduin empimistäni kauan.
Tämmöstä tää on.